2012. június 4., hétfő

valamit baromi rosszul csinálok

Én valamit baromi  rosszul csinálok…
Ne haragudjatok, ifjúság…Igen, a bemutatókat Boglár 25 éves évfordulójára készítettük http://dondi.wikispaces.com/Digitalis+Temahet+2016   Igen, írtam, jeleztem több nagy embernek, hogy dolgozunk rajta. Igen, én is vártam …egy jó szót, …a munkáitokról.
Mi  ezt tudtuk hozzáadni az ünnephez…, mi ehhez értünk…de adtunk, és csináltuk…csak hát én elszúrtam valahol

Igazatok van, nagyon rosszul csinálok valamit. Ne haragudjatok…
No már az ünnepségre belépve kérdés volt, (nagyonszeretememberektől)  hogy meghívott vagyok-e. Nem, (csak itt lakom…és jöttem ünnepelni.)  Akkor  , mint alsó kaszt, nem ám bárhova , irány a lelátó. A csak betérő, oda, fel. A nagyok mehettek lentre. Megalázó volt. Nem csak nekem.
Én nem tettem Boglárért eleget? Hét éve Boglárról és Magyarországról beszélünk, skypolunk  projektezünk osztályokkal, gyerekekkel, keletről  Japántól, Ausztráliától nyugatra : Amerikáig, Kanadáig. A ti munkátok által ismerik meg, tanulnak Magyarországról , városunkról, Boglárról.
.
Iskolában is az napi szinten a megalázás.( kollégáktól) Csináljuk már ki, ne legyen kedve és ereje dolgozni. Ha mi sem, hát ő se már! Ne hogy már maradjon kedve és ereje…hát akkor leterhelni, kivéreztetni…na, az majd használ…

Hátakutyafáját...nincs már semmi emberi tisztesség, hogy valaki mondja: Ennyi, és nem tovább:  ha dolgozzik, hagyjuk már békén a hülyéjét... ...

Éjszakákon leveleztem, egyeztettem időzónákat, írtam e-maileket ( mondjuk úgy milliót) készítem gyerekekkel, töltöttem képeket, szerkesztettem honlapot, blogot. És osztottam a magyar kultúrát..

De lentre nekünk nem jár hely.
És amúgy is...na de egyáltalán...

Más megy előre, legalább abban a témában, amihez ért…én meg a saját trutyimból nem tudok kimászni

Szóval…ifjúság…bocsi...én saram...annyit nem tudtam elérni, hogy az legyen: köszi, hogy foglalkoztatok a várossal, az évfordulóval.

Kesergés? Igen.
Dühöngés? Igen.


 Valamit baromi rosszul csinálok!!!


2 megjegyzés:

 1. Tudod Gyöngyi, van egy közmondás: senki sem próféta saját hazájában. Te ettől még nagyon jó szakember, pedagógus vagy!

  VálaszTörlés
 2. Kedves Gyöngyi!
  Nem (Te) szúrtad el.
  Nagyon klassz, amit csináltok (csináltatok)!
  A gyerekek szempontjából mindenképpen.
  De ilyen a mi (M.o.) mai világunk :(: van aki dolgozik, van más, aki kapcsolatot épít (lentiek, de nekik nincs idejük v. tehetségük a színvonalas munkához).
  Ne törődj vele, hosszú távon tiéd az igazi elismerés (gyerekek, szülők).
  Gratulálok még egyszer! :)
  További kitartó, sikeres munkát!
  Éva (tanító kolléganő)

  VálaszTörlés